<th id="z1vnf"><nobr id="z1vnf"><font id="z1vnf"></font></nobr></th>

<var id="z1vnf"><nobr id="z1vnf"></nobr></var><th id="z1vnf"></th>

<progress id="z1vnf"></progress>

<sub id="z1vnf"></sub>

    <address id="z1vnf"><big id="z1vnf"></big></address>

      <p id="z1vnf"></p>
      <form id="z1vnf"><track id="z1vnf"><font id="z1vnf"></font></track></form>

        <th id="z1vnf"></th>

        <form id="z1vnf"></form>

        
        

            <menuitem id="z1vnf"><var id="z1vnf"></var></menuitem><noframes id="z1vnf"><font id="z1vnf"><listing id="z1vnf"></listing></font>
              <var id="z1vnf"><mark id="z1vnf"><ol id="z1vnf"></ol></mark></var>

                  1. How does the customer choose the cable waterproof connector?

                  Answer: It mainly depends on the number of holes in the customer's panel or cabinet. Secondly, it depends on how thick the cable diameter is.


                  2. How to choose the right bayonet range?

                  Answer: For example: M20 * 1.5 (4-8) and M20 * 1.5 (6-12), a customer's cable is 6 ~ 7mm, the best choice is M20 * 1.5 (4-8); cable For 8mm, M20 * 1.5 (6-12) should be selected.


                  3. What are the advantages of waterproof cable joints?

                  A: Multiple cables can be integrated in one outlet at the same time, reducing costs.


                  4. What are the common processing materials of the company?

                  Answer: Brass, stainless steel (SS304 and SS316), steel (20 #, A3), plastic


                  5. How is the surface treatment of the product?

                  Answer: Nickel plating, chrome plating, color zinc plating, pickling, blackening, etc.


                  6. Does it support customer product customization?

                  A: It can be customized, and you need to provide detailed drawings, technical requirements, material descriptions and other information.


                  7. What are the general parts of a cable waterproof joint? What material?

                  Answer: nut-seal ring-core sleeve-main body-O-ring (flat washer) -nut

                  Nut, body, nut material: brass / stainless steel / plastic

                  Sealing ring, O-ring (flat washer) Material: Nitrile, Silicone rubber

                  Core sleeve material: PA66


                  8. What are the common thread specifications?

                  Answer: M system, PG system, G system, NPT system


                  9. How to choose the suitable length plate type for short and long threads?

                  Answer: The short thread is suitable for the opening of the thin machine wrench or the equipment with internal thread;

                  The long thread is suitable for the opening of the thick machine.


                  10.Product application area?

                  Answer: Lighting equipment, electric locomotives, machine tool machinery, automobile manufacturing, communications equipment, oil fields, shipbuilding, etc.


                  11. What are the product distribution methods, and which transport cooperation units are there?

                  Answer: Jiangsu, Zhejiang and Shanghai: Yuantong Express; Foreign Province: Debang Express; Invoice Mail: SF

                  12.Type of lettering tool for the product?

                  Answer: Character roller, laser marking machine


                  13.Product delivery date?

                  A: Order before 3pm, the spot will be shipped the same day; Order after 3pm, the spot will be shipped the next day; conventional product companies have a lot of spot, except custom products, please contact customer service for details.


                  在线看片免费人成视频大全-一级无码午夜福利免费区-熟女性XX俄罗斯-亚洲一区在线曰日韩在线 第一次破女处流血视频-黄片视频大全-永久天堂网AV手机版-欲火奔腾欲火红 a级a片少妇高潮喷水-日本丰满妇人成熟免费中文字幕-色欲香天天天综合网站无码-初高中生洗澡被偷拍福利 亚洲精品nv久久久久久久久久-全景偷拍女警察厕所小便视频-欧美人与动人物XXXX-国产成本人片免费AV 国产精品久久久久久妇女-黄色欧美-99热在线精品国产观看-女人下面自熨视频免费播放 好久不见中文字幕-美国一级大黄一片免费看-亚洲欧美色国产综合-伊人成综合人网
                  <th id="z1vnf"><nobr id="z1vnf"><font id="z1vnf"></font></nobr></th>

                  <var id="z1vnf"><nobr id="z1vnf"></nobr></var><th id="z1vnf"></th>

                  <progress id="z1vnf"></progress>

                  <sub id="z1vnf"></sub>

                    <address id="z1vnf"><big id="z1vnf"></big></address>

                      <p id="z1vnf"></p>
                      <form id="z1vnf"><track id="z1vnf"><font id="z1vnf"></font></track></form>

                        <th id="z1vnf"></th>

                        <form id="z1vnf"></form>

                        
                        

                            <menuitem id="z1vnf"><var id="z1vnf"></var></menuitem><noframes id="z1vnf"><font id="z1vnf"><listing id="z1vnf"></listing></font>
                              <var id="z1vnf"><mark id="z1vnf"><ol id="z1vnf"></ol></mark></var>